0Item(s)

Er zitten nog geen producten in het winkelwagentje.

Product was successfully added to your shopping cart.

Logochocolade

 

 

  

Chocolade tabletten met logo

Chocolade tabletten met logo werden voor het eerst gemaakt in 1991. Het ontstaan van LogoChoc had daar zelfs mee te maken. Ik zal het uitleggen. De gedachte om LogoChoc op te richten ontstond door een reep chocolade uit de winkel. “Stel, dat we het logo op die reep vervangen door een logo van een bedrijf, dan hebben we iets unieks”. Vanuit die gedachte zijn we LogoChoc begonnen.

Belgische chocolade

Omdat we van jongs af aan al werkzaam zijn in de chocolade, weten wij van de kwaliteit van de Belgische chocolade. De oorsprong van Belgische chocolade gaat terug tot in de 19e eeuw. Die kennis en historie is uniek in de wereld. Wij zijn daarom overtuigd, dat een reep chocolade met logo altijd gemaakt moet zijn van Belgische chocolade.

Chocolade tabletten met reliëf logo.

De klassieke wijze van chocolade maken heeft de volgende volgorde. Eerst maken we een model van een reep of tablet. Daarna maken we van dat model gietvormen. Met die gietvormen kunnen we vervolgens chocoladetabletten met logo maken. Bij deze chocolade repen met logo staat het logo in reliëf in de gietvorm.

Chocolade tabletten met logo geprint.

Na vele jaren chocolade reliëf logo’s te hebben gemaakt, kwam begin 2000 de mogelijkheid om in kleur een opdruk op chocolade te zetten. Wat wij uniek en zeer belangrijk vinden, is dat de opdruk de smaak van de Belgische chocolade niet mag aantasten. Wij hebben daarom vol ingezet op drukwerk op chocolade met cacaoboter, een ingrediënt van de chocolade. Daarmee kunnen wij zeer duidelijk en heel lekkere chocolade tabletten met logo maken.

Verpakkingen chocolade logo’s

De chocolade repen met logo verpakken wij in transparante verpakkingen, die de chocolade met logo direct tonen. Daarnaast maken we met de digitale mogelijkheden van tegenwoordig steeds vaker verpakkingen in kleur en huisstijl van de klant. Daarmee is het chocolade tablet met logo vrijwel perfect. Huisstijl en uw logo van de lekkerste Belgische chocolade zijn de ideale combinatie.

Verder hebben we ook nog chocoladeletters die je kunt laten bedrukken met een eigen logo. Super tof om cadeau te doen aan jouw zakelijke relaties of het personeel van jouw bedrijf.