0Item(s)

Er zitten nog geen producten in het winkelwagentje.

Paas-chocolade, paaseitjes, paas-pakketten, paasfiguren, paas-cadeautjes.
je kunt het zo gek niet bedenken of we kunnen het voor u maken. Klik op 1 van de categoriën.
Ziet u het niet wat u zoekt, neem dan contact met ons op via mail: info@logochoc.nl of bel: 0031 (0)162 423571
Inspiratie opdoen doet u hier: KLIK

 

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Pasen

Pasen per Post Pasen Eierdoosjes Pasen Kado Artikelen 

Paas chocolade in biologisch afbreekbare verpakking Luxe bonboneitjes Paaseitjes in gekleurde folie    

Glazen Potten Paaseitjes Holle Paasfiguren zoals eieren en paashazen Pasen gouden Paaseitjes

Paas Pakketten  Tony's Chocolonely Pasen

Paas chocolade: Zintuigen prikkelen met Pasen

Pasen is zakelijk een geweldig moment om op te vallen. Je combineert alle positiviteit, die we met onze zintuigen kunnen waarnemen, met jouw merk. Stel je voor, jouw klant, die helemaal blij wordt van de geuren, kleuren en smaken van de lekkerste Belgische chocolade, die er bestaat. En die chocolade krijgt jouw klant van jouw bedrijf.

Fan erbij.

Het mooie is, dat we Paaschocolade voorzien van de huisstijl van jouw bedrijf. Verpakkingen, chocolade, zelfs de kleur chocolade kunnen we aanpassen aan de huisstijl van jouw bedrijf.

Paaschocolade is een goede reden om langs te komen

Een prachtig of superlekker chocoladegeschenk met Pasen is de mooiste reden om langs te komen bij jouw klant. Paaseitjes met logo, biologische eieredoosjes met jouw paaseitjes, zakjes paaseitjes met logo, dit zijn geweldige binnenkomers. Kom nog eens langs met een navulling!

Verzenden paaseitjes

Paaseitjes zijn perfect om te versturen per post. Het is heerlijk voor jouw klanten of personeel om een doosje in de brievenbus te hebben, waar een verrassing in zit, die zintuigen prikkelt. En paaseitjes per post kun je perfect versturen. Ze breken niet, ze passen door de brievenbus en ze dragen de huisstijl van jouw bedrijf. Bekijk de mogelijkheden van paaseitjes versturen per post.

Paaspakketten

Een opvallen geschenk is het Paaspakket. Vroeger kwam je binnen met een Kerstpakket, maar de Paaspakketten zijn veel exclusiever. Een Paaspakket in huisstijl en voorzien van logo en kleuren van jouw bedrijf vallen enorm positief op. Een Paashaas met logo in een geschenkpakket met Pasen, vol met de lekkerste Belgische chocolade is een prachtig cadeau om mee te nemen naar huis en te delen met je dierbaren. Bekijk de mogelijkheden van de Paaspakketten.

Maatwerk paaschocolade

Wil je iets doen met Pasen, maar jouw idee staat er niet bij? Wij krijgen de leukste vragen, zoals "Wereldbol als een Paasei" of "Kunnen jullie een Paashaas van 1 meter 80 maken". "Kan ik mijn briefje in een Paasei laten verpakken?" Vraag het ons en wij proberen tot een passende oplossing te komen. Kortom: Pasen is een perfect zakelijk moment.