0Item(s)

Er zitten nog geen producten in het winkelwagentje.

Product was successfully added to your shopping cart.

Over LogoChoc

“Waarom zou je oude chocolade kopen van een bekend merk, als je ook verse chocolade kunt laten maken met je eigen naam?”

Dat is de vraag, die ertoe leidde, dat we LogoChoc zijn begonnen. Alle chocolade die in de winkel te koop is, is oud. Chocolade van bekende merken wordt op grote schaal geproduceerd. Om alle winkels en groothandels te kunnen leveren, is er voorraad productie. Echter elke dag dat je chocolade bewaart, wordt deze minder lekker, minder mooi en gaat een beetje muf ruiken. Vergelijk het met brood: brood wordt per dag minder lekker. En zo is het ook met chocolade.

Ambachtelijke Belgische chocolade

Toen wij in 1988 voor het eerst chocolade proefden uit België, die direct uit de gietvorm kwam, wisten wij niet wat we meemaakten. De smaak, geur, glans, de hele beleving zijn geweldig goed bij verse chocolade. Wij wisten toen meteen: dit moet iedereen kunnen kopen. Iedereen wil dit ook kopen. Verse chocolade is zo lekker en mooi. En mensen kennen dit niet.

Sinds 1991

Sinds 1991 bestaat LogoChoc. Elke week rijden wij met ons eigen transport naar België om op onze productie de chocolade op te halen, die die week is gemaakt. Dit betekent verse chocolade uit België. Gemaakt van de beste Belgische couverture, door de beste Belgische chocolatiers. Er is niets beters, dan de beleving van heerlijke verse Belgische chocolade.

Laat je eigen chocolade vers maken

Daarom vinden wij, dat er maar één keuze is. Laat je eigen chocolade door ons maken. Vers. Geen voorraad, maar vers. Je zult verbaasd zijn hoe lekker en mooi verse chocolade is. En het mooie is, dat je die superlekkere verse chocolade je eigen naam geeft.

Grijp je kans en bestel vers geproduceerde chocolade uit België met je eigen naam.

Met smakelijke groeten,

Rémon en Frank Glas